ایستگاه یکم: تلسی

فهرست مطالب

رویداد تلسی

آغازی متفاوت

جمعه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ در فضای مجلل عمارت مهران گرمدره تهران سعادتمند شدیم در حضور کارآفرینان و صاحبان کسب و کاری باشیم که در امتداد بهبود دایره ارتباطات و شبکه سازی دور هم جمع شده بودند برای ساعاتی قهوه بنوشیم و گفت‌وگو کنیم.

با تمرکز بر روی قهوه ی تک خواستگاه (اتیوپی هامبلا) که از رستری خوب ژاو تهیه شده بود عمل دم آوری قهوه را با “اسپرو” دم افزار توسعه داده شده توسط تیم “آن” انجام شده تا بیشترین دریافت طعمی و تجربه قهوه‌نوشی را برای مهمانان‌مان رقم بزنیم. 

این رویداد بهانه ای بود برای تیم “آن” تا علاوه بر نوشیدن قهوه و بهره بردن از فضای بیزینسی ایجاد شده توسط موسسه تلسی، از اولین محصول رسمی طراحی و ساخته شده توسط شرکت “آن” رو نمایی کرده و توسط این دم افزار از مهمانان گرامی به صرف نوشیدن قهوه پذیرایی کند.

در این رویداد پس از سخنرانی استاد هادی صمدی و دکتر آرین اکبری شرکت کننده گان محترم به صرف نهار و پذیرایی در سالن پذیرایی و سپس در فضای آزاد مجموعه حضور یافتند.

تیم “آن” در دو نوبت پذیرایی، بعد از ناهار و پذیرایی عصرگاه تا پاسی از شب در فضای باز مجموعه در کنار میز های پذیرایی به معرفی اسپرو محصول جدید شرکت و دم آوری قهوه توسط آن پرداختند.